In the planning stage, opening on January 2016

The planned rest area is in the middle of a 4.4 acre (2 hectares) botanical garden where the spiritual welfare of the visitor will be connected to the well-being of the natural world. Organized by themes, the garden will open doors to the diversity of the flora.

Each building is designed to minimise its setting-up’s upon environment : bamboo, construction thanks to local crops, houses on stilts, plan covered-roof, rain water butts, composting toilets, hand-crafted furniture…

 

Visitors will stay in 4 comfortable and independant cabins. Each one of their panoramic patios allows a privileged view upon the surrounding fauna and an overlook on the sunsets of the forest’s canopy.

Located in the heart of the botanical garden, the main house will be shared in common at the restaurant, a lounge where to relax or to meet others, and a library for people hosted on site to enjoy.

A Yoga room will be provided for people to practice alone or in groups.

The family house

The main house